Gratis verzenden en retourneren Hulp bij montage mogelijk +31 316 28 28 78 +32 14 89 30 55

De Variabele kiest ook voor Roll and Fix

De Variabele, vastgoed onderhoud & Innovatie bedrijf doet zijn naam eer aan om ook voor het innovatieve Roll and Fix imperiaal systeem te kiezen.

Afgelopen vrijdag 13 Maart is de eerste van de 5 nieuwe servicebussen van ,,De Variabele” uitgevoerd met het unieke Roll and Fix imperiaal systeem.  De Variabele heeft hiervoor gekozen vanwege het unieke vastbind systeem ( geen losse spanbandjes meer) om de materialen op de imperiaal vast te binden. De aluminium ladder die bij dit systeem zit kan aan drie zijden van de bus gebruikt worden zodat de onderhoudsmonteur van alle kanten bij de materialen kan en niet op het dak van de bus hoeft te klimmen (veiligheid).

De Variabele is een vastgoed onderhoud-adviesbedrijf met verschillende vestigingen, of het nou gaat om de individuele huizen bezitter, woningbouw verenigingen of bedrijfspand (en). De Variabele kan u met heel veel zaken van dienst zijn. Kijk voor informatie op hun website www.devariabele.nl  telefoonnummer 0800-7107.

De verkoop en montage van het Roll and Fix systeem is gedaan door onze Roll and Fix dealer autobedrijf Stuart in Elst. Autobedrijf Stuart jr houd zich bezig met de verkoop en onderhoud van nieuwe en jonge personen en bedrijfsauto’s van alle merken.

Auto Stuart is ook aangesloten bij JAMES, dit is een overkoepelende en samenwerkende organisatie die zich inzet voor een betrouwbaar onderhoud waar o.a. veel lease maatschappijen zich hebben aangesloten.

Bent u opzoek naar een betrouwbare gebruikte auto of zoekt een onderhoudspartner voor uw kostbare bezit, neem gerust contact op met Liroy Stuart 0481 820220 of  http://www.autostuartelst.nl

                                       

 

 

Click op de Roll and Fix foto om een demo filmpje te activeren

© 2024 bestelauto-accessoires.nl
De waardering van www.bestelauto-accessoires.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.0/10 gebaseerd op 237 reviews.